Nyheder
Hold dig opdateret på nyheder fra Plantas Group

Vi er den samarbejdspartner, som kigger ud i hele verden for at finde de mest friske og spændende planter og blomster til vores kunder. Hold dig opdateret med de aktuelle nyheder fra koncernen.

Billeder i forbindelse med medieomtale finder du under vores pressesektion.

Følg med på Linkedin
På LinkedIn kan du følge os i hverdagen. Læs også mere om erfaringer fra kunder og medarbejdere – alle dem, der skaber hverdagens resultater.
Seneste nyheder
Plantas Holland
01-07-2024

Flora Nordic bliver til Plantas Holland

Den 1. juli 2024 har Plantas Group erhvervet de resterende 50% af aktierne i Flora Nordic, hvilket giver os fuldt ejerskab. Virksomheden ændrer navn til Plantas Holland, og vores aktiviteter fortsætter i Aalsmeer.

Læs mere her

09-02-2024

Plantas Group ændrer ejerstruktur

Plantas Group ændrer ejerstruktur, så selskabet bliver 100 pct. ejet af Honoré Holding, som familien Honoré står bag. Hermed er den tidligere ejerstruktur fra før 2020 genetableret.  

03-08-2023

Åbning af ProFlora Copenhagen

I august 2023 åbnede vi vores femte Cash & Carry butik. ProFlora Copenhagen er placeret i Glostrup.

21-09-2022

Officiel åbning af Plantas Poland

Officiel indvielse af vores produktionsfaciliteter i Polen. Her produceres buketter til detailhandlen. 
2022

Etablering i Tyskland

Plantas Group etablerer et nyt datterselskab i Tyskland. Plantas Germany GmbH er geografisk placeret i Herongen, på samme sted som Rhein-Maas blomster- og planteauktion.
28-02-2022

Plantas Group opkøber Euroflora

Plantas Group vokser. Som en del af vores vækststrategi  opkøber vi EuroFlora. Euroflora har speciale i eksport af danske potteplanter. Begge parter er at den overbevisning, at sammen kan vi mere.

02-12-2021

Plantas Group styrker sin tilstedeværelse på det franske marked.

Plantas styrker ejerkredsen
Sammen kan vi mere end hver for sig. Derfor får Plantas Group en ny og stærkere ejerstruktur. Det sker for at sikre kontinuitet, vækst og et fremtidssikret generationsskifte. Det vil også være til fordel for såvel kunder, medarbejdere og leverandører samt samarbejdspartnere. Ambitionen er nemlig helt overordnet at skabe vækst ved at gøre det endnu nemmere at handle planter og blomster hos Plantas Group.
Plantas Group A/S indgår samarbejde med Agora Group B.V. i Aalsmeer
Vi er glade for at kunne annoncere at Plantas Group A/S har indgået nyt samarbejde med Agora Group B.V. i Aalsmeer per 1. september 2018.
Kanon resultat
Må man ikke gerne prale, når man gør det godt? Hos Plantas Group har vi opnået det bedste resultat nogensinde, i det forgangne regnskabsår! Vi har arbejdet hårdt og resultaterne viser at vi går den rigtige vej – det er vi stolte af!
Overdragelse af Cash & Carry
I weekenden forestod overdragelsen af Blomsterselskabets forretningsområder i Aalborg samt Cash & Carry i Odense og Aarhus, til Plantas Group.

Har du lyst til at blive en del af holdet?