Plantas Group

Som international plante- og blomstergrossist kigger vi ud i hele verden for at finde de mest friske og spændende planter og blomster til vores kunder.

Sådan har det været i mere end 40 år, og vi har altid haft vores rødder i et familieejerskab. I 1979 blev Plantas Group stiftet af Kurt Løw-Larsen. Familien Honoré tog over i 2006, og i vinteren 2024 er ejerskabet blevet fuldstændigt deres igen, efter at de solgte 45% af aktierne i 2020. Direktionen består af Morten Honoré, CEO, og Rafal Kucharek Damgaard, CCO. 

Vores koncern rummer en række selskaber, og vi er aktive i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Østrig, Holland, Belgien, Frankrig, Italien, England, Polen, Baltikum og Rusland. Vi har kontorer og terminaler i Danmark, Holland, Italien og Polen.

VISION
At være den mest troværdige og innovative samarbejdspartner inden for handel med blomster og planter.
MISSION
At skabe vækst og værdi sammen med toneangivende, europæiske samarbejdspartnere inden for blomsterbranchen.
VÆRDIER
Troværdighed, loyalitet, fleksibilitet, successkabende og fokus på godt købmandsskab.
Vores historie
2022

Plantas Group etablerer et nyt datterselskab i Tyskland. Plantas Germany GmbH er geografisk placeret i Herongen, på samme sted som Rhein-Maas blomster- og planteauktion. Samme år købes Euroflora og Plantas Group cementere dermed sin plads blandt de 10 største i Europa på salg af afskårne blomster og potteplanter. 

2021

Plantas Group overtager aktiviteterne i Jysk blomster engros samt Danfleur og styrker gennem overtagelse af Danfleur sin position på det franske marked. Samme år etableres Plantas Poland.

2018

Michael Honoré køber de sidste aktier i Plantas Group og ejer dermed 100% af koncernen.

2016

Greeen plus logo

 

Plantas Group køber 90% af Greeen+ og øger sine eksportaktiviteter til Frankrig, Belgien, Italien og Storbritannien.

2013

Plantas Group køber ProFlora der har egen webshop, salgsbiler og Cash & Carry. ProFlora indkøber og sælger primært high-end snit og planter til professionelle florister.

2010

FloraService bliver grundlagt, og virksomheden fokuserer på convenience markedet med ready-to-go produkter.

2006

Michael Honoré køber en andel i Plantas Group gennem et management buy-in program. Samme år begynder Plantas Group at eksportere til Blomsteringen i Norge.

1979

Kurt Løw Larsen grundlægger Plantas og starter med at besøge supermarkeder med egen salgsbil. 

2024

Familien Honoré realiserer et ønske om at generhverve det fulde ejerskab af
virksomheden og køber de resterende aktionærer ud. Hermed er den tidligere ejerstruktur fra før 2020 genetableret. Læs mere

2020

Plantas Group styrker ejerstrukturen og byder nu velkommen til Lars Bay-Smidt og Elkær Gruppen. Den nye ejerskabskreds sikrer en stærk base for fremtidig udvikling og synergier i Plantas Group.

2017

Plantas Group køber 40% af PC Trading SRL i Albenga. Plantas Italia sourcer primært planter fra Italien. 

2013

Plantas Group udvider sine eksportaktiviteter til Rusland, Finland og Polen.

2012

Plantas Group køber Pro Nordic BV og styrker dermed yderligere sine globale sourcing aktiviteter.

2007

Plantas Group begynder at eksportere til Sverige. Koncernomsætningen passerer 150 mio. DKK.

1987

Plantas Group når en omsætning på 15 mio. DKK og åbner det første kontor i Tilst. På billedet ses det nuværende kontor som ligger i Tilst ved Århus.

På LinkedIn kan du læse mere om de seneste nyheder, os som virksomhed, erfaringer fra kunder og medarbejdere – alle dem, der skaber hverdagens resultater.